top of page

Архієрейська свята Літургія

26 лют. 2023 р.

У неділю 26-го лютого до нашої громади УГКЦ у Форарльберзі на запрошення отця Василя прибув і молився з нами Владика Степан Сус. Також почесним гостем нашої молитви у особливому наміренні за мир в Україні був Єпископ Форарльбергу Бенно Ельбс. Був і присутній президент Карітасу Форарльберга Др. Вальтер Смолей. Отець Василій подякував всім почесним гостям за відданість та важливу підтримку у допомозі українцям, які знайшли захист у Форарльберзі.


Обидва єпископи були зустрінуті короваєм згідно з українською традицією. Діти поділилися теплими привітаннями і попросили їхнього благословення і особливої молитви за мир і світле майбутнє.


У перший тиждень посту Владика Степан нагадав парафіянам, що Великий піст - це час для вірян, щоб знову віднайти свій шлях до Бога. Це наш спосіб замислитися не лише над нашими стражданнями, але й над нашими святкуваннями. Це нагода відчинити свої двері для спільноти та спілкування один з одним; просити прощення за свої гріхи, а також вчитися прощати. Саме таким чином ми будемо вшановувати Бога, нашого Отця.



На фото (зліва на право): отець Василій, Єпископ Форарльбергу Бенно, Владика Степан Сус


На фото (зліва на право): отець Василій, Владика Степан Сус, вівтарні дружинники Назар та Захар, Єпископ Форарльбергу Бенно

bottom of page